ارسال کاملا رایگان !...در سبد خرید خود حداقل سه تعداد محصول قرار دهید تا سفارش شما بدون دریافت هزینه ارسال شود ...

شرایط فروش عمده !...اگر عمده فروش و همکار یا کافه و رستوران دار هستید حتما با ما تماس بگیرید. تلفن 05133494413

دیزی سنگی , آموزش آبندی ظروف سنگی

ابندی ظروف سنگی

فهرست مطالب

دیزی سنگی آموزش آبندی ظروف سنگی ابتدا خاک سنگی که داخل و بیرون ظرف سنگی هنگام تراشیدن سنگ بجای مانده را با دستمال کاملا خشک تمیز کنید. دیگ را نشویید به جای آن ، تمام سطوح داخل ، بیرون و درب ظرف دیزی سنگی با روغن دنبه و یا روغن مایع و یا روغن جامد کاملا چرب کنید .

بعد از اینکه ظرف را کاملا چرب کردید بگذارید گوشه ای مدت یک روز بماند تا روغن را کاملا به خود جذب کند . پس ﺍﺯ یک روز ظرف دیزی سنگی ﺭﺍ با ابر کاملا تمیز و مایع ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ .دیزی سنگی آموزش آبندی ظروف سنگی

آبندی ظروف سنگی به اتمام رسیده و اکنون ظرف دیزی سنگی شما آماده ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .

آموزش آبندی ظروف سنگی
آموزش آبندی ظروف سنگی1
برای اولین بار استفاده از قابلمه سنگی و اولین قرارگیری این محصول روی گاز، باید مخلوط زیر در آن پخته شود:

( این کار را می توانید در صورتی که ظرف سنگی ترک برداشت یا چکه کرد نیز، به کار ببرید.)

  • در ظرفی که قبلا روغن مالی شده و در آفتاب خشک شده، مقداری آب به همراه مقدار نسبتا متوسط گندم بدون پوست و جو بدون پوست به همراه مقدار زیادی زرد چوبه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید. سپس گاز را روشن کرده و شعله را روی کمترین مقدار قراردهید. هدف این است که این مواد غذایی لعاب پس دهند.
  • سپس بگذارید روی گاز حدود ۵ ساعت خوب جا بیفتد و لعاب پس دهد.
  • مراقب باشید آب درون دیگ، کم یا خشک نشود. درصورتی که نیاز بود به ظرف در حال پخت آب اضافه کنید، فقط آب جوشیده داخل آن بریزید. (ریختن آب سرد باعث گرم و سرد شدن و گاها ترک خوردن می شود)
  • سپس اجاق را خاموش کنید و صبر كنید تا لعاب حبوبات داخل دیگ سنگی، كاملاً خنك شود. (چند ساعت این مخلوط، داخل دیگ بماند)
  • محتوای ظرف را دور بریزید و آن را تمیز و خشك كنید و در جای مناسب قرار دهید.
  • تبریک. مراحل آب بندی به اتمام رسیده و دیگ سنگی شما آماده پخت انواع غذاها می باشد.

نکات مهم ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﻭ ﭘﺰ ﺑﺎ ظرف دیزی ﺳﻨﮕﯽ و کارهایی که دیگ سنگی را خراب می کند .

  • سرخ کردنی کاملا ممنوع .
  • فقطغذاهای آبدار درون دیگ پخت شود .
  • شعله گاز بسیار کم باشد .
  • ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺁﺏ داخل ظرف کم و خشک شود .
  • در صورت کمبود آب در غذا فقط در ظرف سنگی ، آب جوش بریزید .
  • سعی دیگ سنگی را مستقیماً روی شعله‌ی اجاق قرار ندهید ، بلكه آن را روی توری فلزی یا شعله پخش کن قرار دهید . 
  • آب غذا را طوری تنظیم كنید كه نیاز به اضافه‌كردن مجدد آب نباشد ؛ زیرا این كار باعث می‌شود غذا طعم و بو و مزه‌ی خود را از دست بدهد .
  • سعی كنید از ظروف سنگی کوهسنگی و هرکاره با احتیاط استفاده كنید تا دچار ترک خوردگی و شكستگی نشوند .
  • در آن شیر نجوشانید .
  • ظرف سنگی داغ و گرم را به هیچ عنوان نشویید . در واقع ظرف سنگی کوهسنگی نباید تحت هیچ شرایطی گرم و سرد شود چون ترک بر میدارد .
  • برنج دم نکنید .
  • انواع خورشت های آبدار را به راحتی می توانید استفاده کنید .

مطالعه بیشتر : ریخته گری برنج

کدتخفیف 20 هزارتومانی سبد خرید دوسیب کالا فقط برای همین امروز...(همین الان خریدتو انجام بده و از تخفیف استفاده کن)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آتش گردان زغال قلیان شبکه ای

قیمت اصلی تومان35,000 بود.قیمت فعلی تومان28,000 است.

ورساچ 35 سانتی

قیمت اصلی تومان160,000 بود.قیمت فعلی تومان120,000 است.

تنه چوبی مدل اسب

قیمت اصلی تومان890,000 بود.قیمت فعلی تومان800,000 است.

بادگیر جازغالی سری سیلیکونی

قیمت اصلی تومان85,000 بود.قیمت فعلی تومان65,000 است.

نخ بزرگ

قیمت اصلی تومان55,000 بود.قیمت فعلی تومان39,000 است.
سبد خرید
خانه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من